Initiatieven

Door de groei van de online populatie is de manier waarop internet gebruikt wordt veranderd.

De homepage van een internetconcept is de laatste jaren minder belangrijk geworden als startpunt van een sitebezoek. Door het gebruik van Google en 'direct links' in diverse Social Media zijn onderliggende pagina's steeds vaker het beginpunt van een bezoek aan een website.

Binnen Modii is hierdoor een groep initiatieven ontstaan die zich richt op de groep gebruikers die niet binnenkomt via de homepage van een website. Hierbij spelen organische zoekopdrachten en 'direct links' een hoofdrol.

Hierbij kunt u denken aan de volgende initiatieven:

  • webshops
  • vergelijkingssites
  • informatieve websites

Door middel van 'good practice' met betrekking tot Search Engine Optimalisation zullen de onderliggende pagina's van deze websites eerder als startpunt fungeren dan de homepage.

Enkele van onze huidige initiatieven

Uw kantoorartikelen goedkoop snel en compleet

Kantineshop - Kantine benodigheden voor het MKB, verenigingen en scholen

Kapstokken en Garderobe

Afvalscheidingsbakken

Brievenbussen kopen

Over Modii

"great ideas need landing gear as well as wings"
Modii ontwikkelt en ondersteunt internet initiatieven. Modii focust zich op de modulaire opzet, waardoor de processen van het ene initiatief geen inbreuk maken op processen van andere initiatieven die door Modii worden ontplooid. Door deze aanpak kunnen, bij bewezen succes, de initiatieven doorgroeien in een zelfstandige onderneming.

Contact

Burgemeester Roosstraat 56a
3035 AH Rotterdam
The Netherlands

Tel: +31(0)10 - 223 53 12
Fax: +31(0)84 - 210 02 17