Bestellingen op rekening

Bestellingen op rekening


Aanvraag 'op rekening' voor: Shop niet bekend

Voor een incidentele of kleinere (tot €100,-) bestelling is iDEAL of PayPal de snelste en handigste betalingswijze, die voor zowel uzelf als voor MODII de minste administratieve handelingen vereist. Voor uw grotere bestellingen biedt MODII aan bedrijven en instellingen de mogelijkheid om op rekening te kopen. Tevens kunnen vaste klanten bij ons gebruik maken van deze faciliteit.

Wanneer bent u vaste klant?

Als vaste klanten beschouwen wij klanten die eerder een order succesvol heeft afgerond bij een van onze webshops. Van deze klanten zijn de betaalgegevens bij ons in bezit.

Aanvragen

Bij de aanvraag bepaalt MODII of het mogelijk is om een kredietlimiet aan u toe te kennen. MODII overweegt de toekenning van een kredietlimiet op basis van de o.a. volgende factoren:

  • Komen afleveradres en factuuradres overeen of komen deze overeen met de vestigingsadressen zoals bekend bij de KvK of op de website van het bedrijf.
  • Komen de overige gegevens overeen met deze zoals bekend bij het KvK-handelsregister.
  • Bent u telefonisch te bereiken op het opgegeven, bij voorkeur vaste, telefoonnummer.
  • Alle afwijkingen van de officiele registratie zijn voor onze kredietafdeling redenen om af te zien van een kredietmogelijkheid.

Om het proces zo voorspoedig mogelijk te laten verlopen is het aan te raden uw gegevens zo compleet mogelijk in te vullen.

Bedrijfsnaam*
Contactpersoon*
Email adres*
Telefoonnummer*
Kvk - nummer
BTW-nummer

Factuuradres

Straat en huisnummer*
Postcode*
Woonplaats*

Aanvullende gegevens

Verwacht aantal bestellingen (per jaar)
Verwacht bestelvolume (per jaar)
Opmerkingen
Visual Captcha
Neem a.u.b de text uit de afbeelding over.

Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen via onze servicedesk.