Over Modii

Sinds 2003 op de digitale snelweg

Over Modii

Modii is voortgekomen uit usefulBits. Gevestigd in een voormalig Postkantoor in de karakteristieke wijk, 'Het Oude Noorden' in Rotterdam.

Het internetbedrijf usefulBits, opgericht in 2003, heeft door de jaren heen veel aspecten van het internet de revue zien passeren. Veel specifieke projecten van klanten en veel eigen ideeën waarvoor door usefulBits een Proof of Concept werd ontwikkeld.

Veel van deze POC's bleven jaren ongebruikt op de plank liggen totdat we deze zijn gaan heroverwegen en getoetst hebben op haalbaarheid binnen de huidige context.

Hieruit zijn een aantal initiatieven voortgekomen die binnen Modii de toewijding krijgen die ze nodig hebben om tot wasdom te komen.

Al deze in initiatieven worden opgezet op een modulaire manier, waardoor de processen van het ene initiatief geen inbreuk maken op processen van andere initiatieven die door modii worden ontplooid. Door deze aanpak kunnen de initiatieven, bij bewezen succes, uitgroeien tot een zelfstandige ondernemening.

 


Modii is geen klassieke incubator voor startups. Binnen Modii worden alleen initiatieven ontwikkeld die getoetst zijn door professionals met ruime ervaring binnen de branche.